Academia Naţională de Fotbal organizează curs de responsabil mass-media pentru cluburi

Experienţa practică în mass-media nu va mai fi luată în considerare din sezonul 2024-2025, de către Federaţia Română de Fotbal pentru postul de responsabil mass media în cadrul cluburilor de Liga 1 şi Liga 2. În acest context, Academia Naţională de Fotbal organizează curs de responsabil mass-media.

109 afișări
Imaginea articolului Academia Naţională de Fotbal organizează curs de responsabil mass-media pentru cluburi

Academia Naţională de Fotbal organizează curs de responsabil mass-media pentru cluburi

Organizat de Federaţia Română de Fotbal, prin ANF (Academia Naţională de Fotbal), cursul este organizat pentru al treilea sezon consecutiv şi reprezintă prima iniţiativă din România care descrie modul de lucru al unui Responsabil Mass-Media, scrie site-ul ANF.

Cursul este dedicat cu precădere responsabililor mass-media/Ofiţeri de presă din cluburile profesioniste din România, cei care se ocupă în permanenţă cu nevoile media ale echipei şi staff-ului, întreţin relaţia cu mass-media şi livrează către aceasta obligaţiile contractuale. Programul a fost construit plecând de la nevoia acestora de formare detaliată pentru acest rol.

Cursul este construit şi livrat de către Cătălin Popescu, Media Manager al Federaţiei Române de Fotbal şi Ofiţer de Presă la Echipa Naţională a României.

Calendar înscrieri:

27 noiembrie – 6 decembrie – înscriere
6 decembrie – anunţare listă scurtă de participanţi selectaţi
12 -13 decembrie – curs (organizat în întregime online).

Detalii despre curs se găsesc pe pagina ANF.

Începând de anul acesta, cei care participă la cursul responsabil Mass-media sunt calificaţi pentru a ocupa funcţia de responsabil mass-media în cadrul cluburilor de Liga 1 şi Liga 2.

Din sezonul 2024-2025 experienţa practică în domeniul mass-media nu va mai fi luată în considerare.

Pe lângă diploma de participare la acest curs, celelalte două condiţii ce pot fi întrunite pentru a ocupa funcţia de responsabil mass-media sunt: diploma de jurnalist sau în comunicare şi diploma de ofiţer de presă eliberată de FRF în baza examenului pe probleme specifice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici