Academica Clinceni – Astra Giurgiu 1-1, în a noua etapă din Liga 1

Academica Clinceni a remizat, vineri, cu echipa Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a noua din Liga 1.

49 afișări
Imaginea articolului Academica Clinceni – Astra Giurgiu 1-1, în a noua etapă din Liga 1

Academica Clinceni – Astra Giurgiu 1-1, în a noua etapă din Liga 1

Scorul a fost deschis, în minutul 31, după ce Vojtus a şutat în bară, mingea ricoşând în Tamaş, iar din fundaşul Astrei, în poartă. Scorul a fost egalat, în minutul 45+3, când Budescu a executat un corner, iar Popescu a împins mingea în propria poartă.

Echipele folosite:
Academica Clinceni: Vâlceanu – Matei, Chatziterzoglu (Răuţă 46), Patriche, Dobrescu – Achim (Barbu 69), Şut, Cebotaru, Popescu (Deretti 58) – Buziuc, Vojtus
Astra Giurgiu: Kitanov – Radunovic, Tamaş, Graovac, David Bruno – Crepulja – Gheorghe, Simion, Răduţ (Tounkara 46), Budescu – Stahl (Matei 26)

În următoarea etapă Academica Clinceni va întâlni FC Voluntari, iar Astra Giurgiu se va înfrunta cu FC Dinamo Bucureşti.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici