Acces gratuit pentru abonaţi la meciul FC Vaslui în preliminiariile Ligii Europa

Oficialii clubului FC Vaslui au anunţat că posesorii de abonamente valabile în ediţia 2009–2010 a Ligii I vor avea acces gratuit la meciul din turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

15 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit pentru abonaţi la meciul FC Vaslui în preliminiariile Ligii Europa

Acces gratuit pentru abonaţi la meciul FC Vaslui în preliminiariile Ligii Europa

Gruparea moldavă a stabilit la 50 de lei preţul celui mai scump bilet de intrare la jocul respectiv, care se va disputa pe stadionul Municipal din Vaslui, în 30 iulie, de la ora 21.00.

Astfel, 50 de lei costă un bilet la tribuna 0, 30 de lei la tribuna I (sectoarele B şi C) şi la tribuna a II-a, 20 de lei la tribuna I (sectoarele A şi D), 10 lei la peluze.

Biletele vor fi puse în vânzare luni, 27 iulie, la casa de bilete a stadionului sau prin intermediul vânzătorilor ambulanţi.

Echipa FC Vaslui va întâlni în turul trei preliminar al Ligii Europa câştigătoarea dublei manşe dintre Omonia Nicosia (Cipru) şi HB Torshavn (Insulele Feroe), din turul doi preliminar al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici