Adrian Sârbu: ”Simona Halep a fost înfrântă pe nedrept. Azi, are nevoie de tine. Încurajeaz-o, aplaud-o şi susţine-o!”

  • Simona Halep a mai fost înfrântă în cariera ei de sportivă, dar atunci, toate aceste înfrângeri a putut să le întoarcă în victorii. Şi eu şi tu, care eşti în faţa noastră, ai trăit momente de victorie, de câştig, ţi-ai uitat propriile eşecuri, trăind alături de Simona.
  • Te-ai gândit vreun minut la Simona, cât de mult ar conta pentru ea să îi scrii, să îi dai un telefon, să îi dai un mesaj?
  • Ţi-ai luat prietenii să te duci în faţa casei Simonei Halep sau oriunde, în Piaţa Universităţii şi să îi mulţumeşti acestei fete? Mai ai timp.
642 afișări

Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani pentru dopaj - lovitura decisivă pentru cea mai bună româncă din tenis. Luna asta Halep implineste 32 de ani.

Halep nu şi-a revenit după decizia horror: „Sunt şocată. Nu m-am dopat niciodată şi intr-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată”.

Şi preşedintele Federatiei Române de Tenis, George Cosac o apără. El crede că Halep ori va veni să se bată pentru Top10, ori nu va mai reveni niciodată.

Au dezbătut subiectul la ŞTIU Hofi şi Nemo, iar Adrian Sârbu le-a transmis un mesaj românilor care au trăit bucuriile victoriilor sportivei.

”Simona Halep a fost înfrântă pe nedrept. A fost înfrântă cu arbitrii. Nu a existat niciun fel de obiectivitate în această judecată. Simona Halep a mai fost înfrântă în cariera ei de sportivă, dar atunci, toate aceste înfrângeri a putut să le întoarcă în victorii. Şi tu, eu, tu, care eşti în faţa noastră, ai trăit momente de victorie, de câştig, ţi-ai uitat propriile eşecuri, trăind alături de Simona. Nu aş vrea să îţi dau sfaturi sau sugestii, dar ţi-aş pune o întrebare. Te-ai gândit vreun minut la fata asta, cât de mult ar conta pentru ea să îi scrii, să îi dai un telefon, să îi dai un mesaj? Nu te întreb dacă ţi-ai luat galeria de antikosovari pe care nu o dispreţuiesc - sunt cetăţeni cu propria lor cultură şi mâine-poimâine, dacă o să avem războiul ăsta, ăştia or să fie primii pe front, nu or să fugă - ţi-ai luat prietenii să te duci în faţa casei Simonei Halep sau oriunde, în Piaţa Universităţii şi să îi mulţumeşti acestei fete? Mai ai timp.”, spune Adrian Sârbu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici