Al doilea caz de dopaj la Campionatele Mondiale de atletism de la Berlin

Atleta nigeriană Amaka Ogoebunam a fost depistată pozitiv cu un steroid anabolizant în urma unui control efectuat la Campionatele Mondiale de la Berlin, a anunţat, vineri, Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF).

14 afișări
Imaginea articolului Al doilea caz de dopaj la Campionatele Mondiale de atletism de la Berlin

Al doilea caz de dopaj la Campionatele Mondiale de atletism de la Berlin (Imagine: Mediafax Foto)

Sportiva a fost supusă unui control antidoping după cursa efectuată, marţi, în cadrul semifinalelor probei de 400 metri garduri.

Potrivit IAAF, Ogoebunam, care a concurat şi în proba de 400 metri, nu va face apel.

Este cel de-al doilea caz de dopaj de la CM de atletism de la Berlin, după marocanul Jamal Chatbi, specialist în proba de 3000 m obstacole, depistat pozitiv cu clenbuterol, un anabolizant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici