Al Hilal, cu Rădoi integralist, a remizat cu echipa lui Olăroiu, Al Sadd, în Liga Campionilor Asiei

Echipa Al Hilal (Arabia Saudită), la care fundaşul Mirel Rădoi a fost integralist, a remizat, marţi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Al Sadd (Qatar), antrenată de Cosmin Olăroiu, într-un meci din etapa a cincea a grupei D din Liga Campionilor Asiei, informează site-ul oficial al competiţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Al Hilal, cu Rădoi integralist, a remizat cu echipa lui Olăroiu, Al Sadd, în Liga Campionilor Asiei

Al Hilal, cu Rădoi integralist, a remizat cu echipa lui Olăroiu, Al Sadd, în Liga Campionilor Asiei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

În urma acestui rezultat, Al Hilal, care are acum 11 puncte, şi-a asigurat calificarea în optimile competiţiei, în timp ce Al Sadd, cu 7 puncte, are nevoie de victorie în ultima etapă a grupelor.

În celălalt meci din grupa D, Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) a trecut de Mes Kerman (Iran), scor 2-1.

În ultima etapă, la 27 aprilie, au loc meciurile Mes Kerman - Al Hilal şi Al Sadd - Al Ahli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici