Alarmă la brazilieni: Neymar are glezna umflată cât o minge de tenis

  • Protagonist în meciul de debut cu Serbia, câştigat cu 2-0 de sud-americani, starul de la PSG a fost scos din joc de un fault al lui Milenkovic.
  • A trecut pe bancă, după înlocuirea cu Antony din minutul 79, iar medicul Seleçao a vorbit despre o problemă şi nu a exclus că ar putea fi gravă.
  • Neymar va fi examinat medical, dar antrenorul Tite este optimist: „Va juca din nou aici, în Qatar”.
595 afișări
Imaginea articolului Alarmă la brazilieni: Neymar are glezna umflată cât o minge de tenis

Coşmarul mondial a revenit pentru Neymar. Brazilianul a ieşit cu glezna dreaptă umflată, încă de la primul meci disputat la Cupa Mondială. El a petrecut ultimele 11 minute plus cele de prelungire (7) pe bancă, cu dureri şi cu faţa ascunsă în tricou, pentru a nu arăta lacrimile care îi curgeau pe faţă încă din momentul înlocuirii.

Cupa lui Mondială, care este ultima din carieră, aşa cum a anunţat, ar putea fi deja încheiată pentru el, chiar dacă antrenorul Tite este convins că „va juca din nou aici, în Qatar. Cupa lui Mondială nu s-a terminat".

Campionul de la PSG a fost hărţuit cu faulturi pe tot parcursul meciului. Medicul brazilian, Rodrigo Lasmar, a vorbit despre o „entorsă de gleznă dreaptă. A început deja tratamentul (gheaţă.), dar va fi necesar să aştepte 24-48 de ore, pentru a înţelege gravitatea accidentării”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici