Alcaraz, după înfrângerea în faţa lui Dimitrov la Miami: M-a făcut să mă simt ca un puşti de 13 ani

Tenismenul Carlos Alcaraz, numărul doi mondial în clasamentul ATP, a declarat că s-a simţit ca un copil de 13 ani, frustrat şi în căutare de răspunsuri, după înfrângerea suferită în sferturile de finală ale Miami Open în faţa veteranului bulgar Grigor Dimitrov.

395 afișări
Imaginea articolului Alcaraz, după înfrângerea în faţa lui Dimitrov la Miami: M-a făcut să mă simt ca un puşti de 13 ani

Alcaraz, după înfrângerea în faţa lui Dimitrov la Miami: M-a făcut să mă simt ca un puşti de 13 ani

Alcaraz, în vârstă de 20 de ani, a fost învins de Dimitrov în două seturi, 6-2, 6-4. Aceasta a fost a doua înfrângere consecutivă a spaniolului în faţa lui Dimitrov (32 de ani).

"A jucat un tenis uimitor, aproape perfect. Nu am putut găsi soluţii. Nu am putut găsi o modalitate de a-l face să se simtă inconfortabil pe teren. A fost un meci grozav din partea lui", a declarat Alcaraz, potrivit Reuters.

"Am o mulţime de frustrări acum, pentru că m-a făcut să mă simt ca la 13 ani. A fost o nebunie. Vorbeam cu echipa mea, spunând că nu ştiu ce trebuie să fac. Nu-i cunosc slăbiciunea. Nu ştiu nimic", a spus tenismenul spaniol.

Alcaraz, de două ori câştigător de Grand Slam, a declarat că se gândeşte deja la următoarea întâlnire cu Dimitrov şi că plănuieşte să îşi schimbe jocul în faţa acestuia.

În ceea ce-l priveşte pe Dimitrov, numărul 12 mondial, acesta va juca a patra semifinală a sezonului, urmând să îl înfrunte pe Alexander Zverev, şi va intra în top 10 dacă va câştiga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alcaraz,
miami,
dimitrov

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici