Alegeri FRF: Vasile Avram îl provoacă pe Gheorghe Popescu la o dezbatere televizată

Candidatul la preşedinţia FRF Vasile Avram a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că îi provoacă pe Gheorghe Popescu şi pe ceilalalţi trei candidaţi la alegerile pentru şefia federaţiei, la o dezbatere publică după modelul consacrat în timpul campaniilor electorale politice.

74 afișări
Imaginea articolului Alegeri FRF: Vasile Avram îl provoacă pe Gheorghe Popescu la o dezbatere televizată

Vasile Avram (Imagine: Răzvan Chiriţă / Mediafax Foto)

"Eu sunt pregătit oricând, mai mult decât atât, fac un apel la instituţiile media să organizeze această dezbatere. Eu voi veni cu plăcere, mă pun la dispoziţia presei. Cred că o discuţie aplicată, despre managementul fotbalului românesc, între mine şi Gică Popescu, le va permite electorilor să vadă cine e mai bun. Bineînţeles, ar trebui să participe toţi candidaţii", a declarat Avram.

Acesta are rezerve în ceea ce priveşte disponibilitatea contracandidaţilor săi de a participa la această dezbatere: "Din păcate nu cred că vor fi toţi de acord cu această idee. Poate că unii nu stăpânesc prea bine domeniul, poate sunt conştienţi că atuul lor nu este pregătirea, ci susţinerea".

Preşedintele Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti este sigur că va convinge electorii cu planul său. "În cei doi ani în care am pregătit această candidatură, am stat de vorbă cu sute de oameni de fotbal, în special cu cei care, până acum, au fost defavorizaţi. Le-am aflat problemele şi lipsurile, am găsit soluţiile şi aşa mi-am construit strategia. Cu siguranţă am cel mai bun plan, de aceea nu mă tem de nicio dezbatere pe teme fotbalistice", a completat Vasile Avram.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu. Totodată, numele altor oameni de fotbal, printre care Adrian Porumboiu şi Gheorghe Chivorchian, au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al FRF. Actualul conducător al FRF, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijună pe Gheorghe Popescu la alegeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici