Alexandra Cadanţu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Florianopolis

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanţu, locul 62 WTA şi cap de serie numărul 6, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva germană Dinah Pfizenmaier, locul 84 WTA, în turul doi al turneului de la Florianopolis (Brazilia), cu premii de 250.000 de dolari.

100 afișări
Imaginea articolului Alexandra Cadanţu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Florianopolis

Alexandra Cadantu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partida dintre cele două jucătoare a durat o oră şi 40 de minute.

În sferturi, Cadanţu o va întâlni pe învingătoarea din meciul Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), locul 67 WTA - Iaroslava Şvedova (Kazahstan), locul 79 WTA.

Pentru calificarea în turul trei, Cadanţu va primi 6.175 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Alte două românce vor evolua în turul doi, Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, cu Teliana Pereira (Brazilia), locul 103, şi Monica Niculescu împotriva sportivei Danka Kovinici (Muntenegru), locul 159 WTA, jucătoare venită din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici