ALUNGAŢI cu pietre: Returul finalei de Cupa Libertadores, River Plate - Boca Juniors, amânat | VIDEO

Preşedintele CONMEBOL, dar şi cei ai celor două cluburi, River Plate şi Boca Juniors, au decis amânarea returului din finala de Cupa Libertadores, în urma incidentelor petrecute în afara stadionului.

638 afișări
Imaginea articolului ALUNGAŢI cu pietre: Returul finalei de Cupa Libertadores, River Plate - Boca Juniors, amânat | VIDEO

ALUNGAŢI cu pietre: Returul finalei de Cupa Libertadores, River Plate - Boca Juniors, amânat

Autocarul celor de la Boca a fost atacat cu o ploaie de pietre de fanii lui River, în drumul din cartierul Puerto Madero spre stadionul Monumental, iar trei jucători au ajuns la spital, printre care şi căpitanul Pablo Perez, care a suferit o leziune la cornee, din cauza cioburilor.

La sosirea autocarului la stadion, Carlos Tevez a avut de suferit după ce a inhalat şi el spray lacrimogen folosit de forţele de ordine pentru dispersarea fanilor turbulenţi. Medicii au intervenit imediat pentru a-i consulta pe jucătorii afectaţi. Unii dintre jucători au şi vomitat în vestiare, din cauza gazelor lacrimogene.

"Nu se poate juca în aceste condiţii", a declarat Alejandro Dominguez, preşedintele Confederaţiei de Fotbal din America de Sud, (CONMEBOL), citat de Reuters. Astfel că meciul se va juca duminică, 25 noiembrie, la ora locală 17:00 (ora 22:00 a României).

În tur, rezultatul dintre cele două rivale a fost 2-2, pe terenul celor de la Boca Juniors, astfel că un egal la mai puţin de două goluri ar fi în avantajul celor de la River Plate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici