Amicalul România U21 - Belgia U21 s-a încheiat la egalitate, 3-3/ Mirel Rădoi: E o echipă cu personalitate

Naţionala lui Mirel Rădoi dacă nu câştigă, nici nu pierde. România U21 a fost condusă cu 3-1 la Cluj, însă tricolorii mici au luptat până în ultimele secunde ale partidei şi au marcat două goluri în două minute şi au închis tabela de marcaj cu rezultatul 3-3.

1113 afișări
Imaginea articolului Amicalul România U21 - Belgia U21 s-a încheiat la egalitate, 3-3/ Mirel Rădoi: E o echipă cu personalitate

Amicalul România U21 - Belgia U21 s-a încheiat la egalitate, 3-3

Belgia a deschis scorul în minutul 35, Cools a şutat puternic din afara careului, iar balonul a prins vinclul porţii lui Ionuţ Radu. Băieţii lui Rădoi au restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize. Mbenza l-a faultat în careu pe Vlad Dragomir, iar centralul partidei a dictat penalty pentru România.

Jucătorul lui Hagi, Drăguş a executat impecabil lovitura de la 11 metri, pe centru, iar tabela arăta la pauză 1-1.

În repriza a doua, oaspeţii s-au jucat cu apărarea României şi au marcat de două ori în două minute. Iseka şi Mbenza au punctat pentru belgieni.

România a surprins din nou. A repetat scenariul din prima repriză. A egalat. De data aceasta a avut de recuperat două goluri, însă nu a fost o problemă. În minutul 90, Darius Olaru a primit o pasă la marginea careului şi a şutat cu stângul direct în vinclul porţii lui De Wolf. Două minute mai târziu, Andrei Ciobanu a primit o pasă în interiorul careului şia şutat cu interiorul piciorului drept, stabilind scorul final 3-3.

Sub îndrumarea lui Mirel Rădoi, naţionala României U21 nu a pierdut niciun meci. În preliminariile pentru EURO 2019 a bifat patru victorii, iar în amicalul cu Belgia U21 a remizat.

Mirel Rădoi, despre România U21: E o echipă cu personalitate

Selecţionerul naţionalei U21 a României, Mirel Rădoi, a analizat remiza, scor 3-3, pe care România U21 a înregistrat-o pe teren propriu, la Cluj, în faţa Belgiei U21, naţională calificată de asemenea la Campionatul European din 2019.

Fostul căpitan din Ghencea susţine că înfrângerea ar fi fost nemeritată. De asemenea, selecţionerul a felicitat jucătorii şi a anunţat că România U21 nu merge la turneul din Italia şi san Marino pentru a face act de prezenţă: "Arată foarte bine, pentru că ultima impresie contează. Felicitări jucătorilor, pentru că e o echipă de nivelul nostru, calificată la Mondial. Am schimbat sistemul de joc, 4-3-3, automatisemele noastre au suferit, au fost şi jucători noi. Ce am urmărit ca obiective, am rezolvat. Eu cred că jucătorii noi s-au descurcat bine, s-au ridicat la nivelul meciului. E o echipă cu personalitate.

Cred că în viitorul apropiat constanţa asta va fi o normalitate. Mulţi dintre ei vor face pasul la naţionala mare, iar mulţi şi-au dat seama ce înseamnă să joci cu jucători egali. Ne-au lipsit 9-10 jucători

Puteam să dramatizăm, dacă pierdeam. Eu cred că diferenţa de scor ar fi fost prea mare. Le-am spus jucătorilor că aş vrea multe probleme, dar noi să alegem dintre mulţi jucători şi să-i alegem pe cei mai mulţi. Indiferent de ce adversar vorbim, toţi sunt de acelaşi calibru şi ne vom ridica la nivelul lor. În viziunea lor, suntem cea mai slabă naţională de la EURO, dar vă spun că vor avea viaţă grea cu noi. Vom demonstra că ne putem bate cu ei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici