Ana Bogdan o întâlneşte pe Raluca Şerban în semifinala de la Iaşi Open

Ana Bogdan s-a calificat vineri în semifinala turneului Challanger de la Iaşi, unde a trecut în sferturile de finală de elveţiana Simona Waltert (131 WTA) şi a stabilit o semifinală împotriva cipriotei de origine română Raluca Şerban (166 WTA).

128 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan o întâlneşte pe Raluca Şerban în semifinala de la Iaşi Open

Ana Bogdan o întâlneşte pe Raluca Şerban în semifinala de la Iaşi Open

Ana Bogdan, favorita numărul doi, a câştigat confruntarea din sferturi cu 6-0, 6-4, după o oră şi 25 de minute de joc.

Într-un alt sfert de finală, Irina Begu, principala favorită, o întâlneşte tot vineri, pe elveţiana Jil Teichmann.

Ana Bogdan şi Irina Begu se pot întâlni în finala turneului, dacă trec ambele de semifinală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici