Ana Bogdan trece în turul 3, cu o revenire de efect în faţa Alyciei Parks

  • Ana Bogdan (57 WTA) s-a calificat joi în turul 3 al Grand Slam-ului de la Wimbledon, după ce a învins-o în turul secund pe americana Alycia Parks (51 WTA), cu 1-6, 6-3, 6-2.
  • Meciul a durat o oră şi 42 de minute.
  • În turul următor, sportiva din Sinaia o întâlneşte pe Lesia Tsurenko.
171 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan trece în turul 3, cu o revenire de efect în faţa Alyciei Parks

Ana Bogdan trece în turul 3, cu o revenire de efect în faţa Alyciei Parks

Alycia Parks a început mult mai bine meciul şi a dominat categoric, cedând un singur game, cu un joc cu multe scurte şi fără schimburi lungi.

Ana Bogdan a reechilibrat treptat jocul în setul doi, a ratat 3 mingi de break, în game-ul doi, câştigând în cele din urmă împotriva serviciului americancei pentru 4-2, avantaj suficient pentru a duce meciul în set decisiv.

Setul 3 a fost dominat de data aeasta de româncă, Bogdan debutând cu un break, dublat apoi pentru 5-1.

Pentru prezenţa în turul 3, Ana Bogdan va fi recompensată cu 130 de puncte şi 151.960 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici