Ana Maria Brânză, locul trei la etapa de Cupă Mondială de la Saint Maur

Sportiva Ana Maria Brânză a ocupat locul trei la etapa de Cupă Mondială de la Saint Maur (Franţa), informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Scrimă.

58 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, locul trei la etapa de Cupă Mondială de la Saint Maur

Ana Maria Brânză, locul trei la etapa de Cupă Mondială de la Saint Maur (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Până în semifinale, Ana Maria Brânză a trecut pe rând de: Magdalena Piekarska (Polonia), scor 15-7, în turul I; Anastasia Ivcenko (Ucraina), scor 15-13, în turul II; 15-8 cu Man Wai Kong (Hong Kong), în optimi, şi Yana Shemyakina (Ucraina), scor 6-5, în sferturi.

În penultimul act, Ana Maria Brânză a fost învinsă în minutul de aur de Xu Anqi (China), scor 7-8, şi va urca pe treapta a treia a podiumului.

Tot la Saint-Maur, Simona Pop a ajuns până în optimi (15-10 cu Maria Udrea, 15-13 cu Yujie Sun, din China, şi 9-15 cu Yana Zvereva, din Rusia), Ana Maria Constantin (15-9 cu Szasz Emese, din Ungaria, şi 5-6 cu Rebecca Chimahusky, din SUA) s-a oprit în turul II, iar Maria Udrea (10-15 cu Simona Pop) şi Ioana Dumitru (10-11 cu Rosella Fiamingo, din Italia) au fost eliminate în turul I.

Duminică are loc proba pe echipe, unde România va fi formată din: Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac, Maria Udrea şi Ana Maria Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici