Andone: Am avut un penalti clar şi arbitrii nu l-au dat

Antrenorul FC Rapid, Ioan Andone, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a avut un "penalti clar" în derbiul cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 2-2 (2-2), pe care, însă, arbitrul Ovidiu Haţegan nu l-a acordat.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: Am avut un penalti clar şi arbitrii nu l-au dat

Andone: Am avut un penalti clar şi arbitrii nu l-au dat (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Întrebat dacă simte lipsa unui preşedinte care să îl ajute, să pună presiune pe arbitri, Ioan Andone a răspuns:

"Nu comentez, dar am avut un penalti clar şi arbitrii nu l-au dat. Nu vreau să spun mai multe. Greşelile din defensivă ne-au privat de un rezultat bun. Din păcate, ce am păţit cu Ceahlăul s-a repetat. Ne lipseşte concentrarea. Dinamo a făcut un pas important azi, dar nu poate spune nimeni niciodată că rezultatul este echitabil. Cu nu ştiu câte penaltiuri care nu s-au dat, dar e alegerea arbitrrului, nu mai contează, important e ce am făcut noi", a spus Andone.

Ioan Andone a precizat Dinamo a avut noroc cu cele două goluri marcate în prima parte a meciului, dominat de la un capăt la altul de echipa sa.

"Dacă nu dădeau acele două goluri cu noroc, nu ştiu ce se întâmpla. I-am dominat de la un capăt la altul şi ne-au dat două goluri pe două contraatacuri. Din păcate, am ratat enorm de mult. Păi Iordache la ce situaţii a avut trebuie să te chinui să ratezi de acolo", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul grupării giuleştene a afirmat că în cazul în care va continua la Rapid şi în sezonul viitor va căuta să aducă jucători care au mai câştigat trofee în cariera sa, pentru că au experienţă.

"Eu, dacă aş rămâne aici, aş căuta jucători în Bulgaria, în Moldova, din orice ţară, dar jucători care au câştigat campionate, pentru că e nevoie de experienţă. Păi Ioniţă, la pauză, avea ameţeli. I-a luat doctorul tensiunea şi i-am zis să mai stea 15 minute în teren. De asta spun că vreau jucători care au mai câştigat trofee, pentru că nişte campioni se construiesc greu, trebuie să le mişti rotiţele. Dacă aveam jucători limpezi astăzi câştigam, la fel şi la Galaţi. Jucătorii au nişte automatiste mai vechi de la Peseiro, apoi de la Hizo, e greu să faci ceva în trei săptămâni. Într-adevăr, avem o formă bună, dar nu se vede pe tabelă", a explicat Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici