Andone: Cele trei puncte sunt de aur

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, sâmbătă, după meciul câştigat în faţa formaţiei Sportul Studenţesc, că cele trei puncte obţinute sunt de aur şi a precizat că şi-ar dori ca partida cu Pandurii din etapa viitoare să se dispute, deoarece nu a stat degeaba 28 de zile în cantonament.

23 afișări
Imaginea articolului Andone: Cele trei puncte sunt de aur

Andone: Cele trei puncte sunt de aur (Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am făcut un meci bun. Nu mă aşteptam să avem un teren atât de bun. Important este că am câştigat meritat cele trei puncte, care sunt de aur pentru noi. Sportul a încercat să ne surprindă cu pase lungi pe atacanţi, dar ocaziile lor au fost întâmplătoare", a spus Andone.

Ioan Andone este mulţumit de jocul defensiv al echipei sale, dar dezamăgit de cel ofensiv: "Mai avem de lucrat la faza de atac, dar o să o rezolvăm şi pe aceasta. În toamnă nu mergea apărarea, dar mergea atacul".

Tehnicianul dinamovist a precizat că a aflat de la conducerea clubului că partida cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa. "Am aflat de la conducere că se va juca vineri seară cu Pandurii. De ce să mă bucur dacă nu s-ar juca meciul, pentru asta am stat 28 de zile în cantonament?!", a subliniat Andone.

Ioan Andone a menţionat că portarul Emilian Dolha va reveni în lotul dinamovist în meciurile următoare. "Dolha e la echipa a doua pentru amicalul cu Chindia Târgovişte. El va rămâne încă un an la noi şi va face parte din lot în meciurile următoare, dar tocmai a revenit şi după o accidentare care nu mi-a permis să-l folosesc decât în două din cele şapte partide de verificare. Am preferat să joc cu Bălgrădean, pentru că are un joc de picior mai bun decât al lui Naumovski", a explicat Andone.

Antrenorul s-a arătat încântat de calităţile tehnice ale albanezului Bakaj, care a debutat, sâmbătă, pentru Dinamo într-o partidă oficială. "Bakaj este un jucător extrem de interesant. În două-trei săptămâni îşi va da drumul şi la joc. Are nişte calităţi tehnice foarte bune. De mult nu am văzut un jucător cu tehnicitatea lui", a adăugat Andone.

Ioan Andone nu a dorit să comenteze afirmaţiile principalului acţionar al FC Rapid, George Copos, care a declarat că jucătorii Unirii Urziceni au jucat pe prime de 2.000 de euro din partea Stelei şi a lui Dinamo în meciul de vineri: "Dacă acţionarii aveau bani de prime îi dădeau astăzi, pentru că noi nu am avut niciun ban promis".

Andone a precizat că obiectivul echipei este Cupa României. "Vom munci pentru Cupă, deoarece este mai uşor de luat, dar o să avem două meciuri foarte grele cu Gloria Bistriţa, iar apoi în finală cu Braşov sau Steaua. Campionatul e mai greu de câştigat, pentru că Oţelul are un avans mare şi e greu să îi mai ajungă cineva", a conchis Andone.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I, prima din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici