Andone: Cu Varga şi Bălan se discută, dar mai vreau jucători din Bulgaria şi Brazilia

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, că Dinamo negociază transferurile jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan (ambii de la Sportul Studenţesc) şi că şi-ar mai dori în lotul formaţiei bucureştene fotbalişti din Bulgaria şi Brazilia.

22 afișări
Imaginea articolului Andone: Cu Varga şi Bălan se discută, dar mai vreau jucători din Bulgaria şi Brazilia

Andone: Cu Varga şi Bălan se discută, dar mai vreau jucători din Bulgaria şi Brazilia

"După trei ani de secetă sper să reuşim să luăm titlul. Din ce ştiu eu, nu va pleca niciun jucator, rămânem împreună să ne batem la titlu. Trebuie să vină titlul în Bucureşti. Cu Varga şi Bălan se discută. O să vedem ce va fi şi cu Bărcăuan, dar caut alt profil de jucător. Vreau jucători din Bulgaria, Brazilia", a spus Ioan Andone, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, la plecarea în vacanţă.

Jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan au fost împrumutaţi în returul sezonul trecut la FC Rapid de la Sportul Studenţesc, după încheierea perioadei de transferuri din Liga I, şi nu au evoluat decât în meciul cu FC Timişoara, pierdut la masa verde de giuleşteni, deoarece Liga Profesionistă de Fotbal le-a anulat vizele pentru Liga I.

Fostul tehnician al formaţiei Rapid a mai precizat că a ales bine atunci când a decis să semneze cu Dinamo, deoarece aici s-a format ca "jucător şi antrenor" şi că este bucuros că lumea are încredere în el şi îl vede ca pe un salvator. "Eu sper că împreună cu Cristi Borcea (n.r. - preşedinte executiv FC Dinamo) şi domnul Nicolae Badea (n.r. - preşedinte CA al FC Dinamo) să luăm campionatul. Va fi greu, vă spun sigur. Ce pot să le promit e că vom încerca să construim o echipă şi să luăm campionatul. N-am ales pentru bani să vin la Dinamo, pentru că de la Rapid am avut o mai mare ofertă financiară", a precizat Andone.

Antrenorul formaţiei Dinamo a adăugat că nu are un obiectiv stabilit şi că jucătorilor le cere să-l respecte. "Nu am obiectiv, dar la Dinamo trebuie să iei campionatul ca să fie un an împlinit. În vestiar eu cer respect. Eu respect orice jucător şi dacă nu mă respectă, vor ieşi", a mai spus Ioan Andone.

Ioan Andone a semnat, luni, un contract pe două sezoane cu echipa Dinamo Bucureşti, cu drept de prelungire pe încă un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici