Andone: Dănciulescu poate fi antrenorul din teren

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat marţi, în conferinţa de presă prin care a fost prezentat noul transfer al "roş-albilor", Ionel Dănciulescu, că atacantul poate fi antrenorul din teren de care formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare avea nevoie.

12 afișări
Imaginea articolului Andone: Dănciulescu poate fi antrenorul din teren

Andone: Dănciulescu poate fi antrenorul din teren (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Danciu a însemnat foarte mult pentru mine, am câştigat foarte multe împreună cu el. Atunci când câştigi ceva ca antrenor câştigi împreună cu jucătorii. El este un om de echipă. Mi l-am dorit mult pentru că noi avem atacanţi buni, tineri şi au ce învăţa de la el. El poate fi şi un antrenor în teren şi trebuie să fie un antrenor în antrenament pentru cei mici. Alexe, Liviu Ganea, Păun, Torje, au atâtea de învăţat de la el. Pentru mine va fi un ajutor extraordinar", a spus Ioan Andone.

Atacntul Ionel Dănciulescu a fost prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă, drept noul jucător al formaţiei Dinamo. El va purta la formaţia dinamovistă numărul 15, acelaşi cu care a debutat în prima ligă pentru echipa din Ştefan cel Mare. La conferinţa de presă, pe lângă Ionel Dănciulescu, au mai fost prezenţi antrenorul Ioan Andone şi preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea.

Ioan Andone consideră că atacantul Ionel Dănciulescu nu trebuie să poarte banderola de căpitan pentru a fi liderul echipei. "Înseamnă mult şi pentru suporterii noştri venirea lui Dănciulescu. Eu sper, nu să ajungă să facă recorduri, ci să câştige campionat, Cupă, iar evoluţia lui se va vedea în rezultatul final al echipei. Îi doresc bun venit şi el ştie că l-am primit cu braţele deschise aici. O să vedem dacă o să fie şi căpitan. Nu trebuie să fie căpitan ca să fie liderul echipei", a mai spus Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici