Andone: Este un rezultat echitabil

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi seară, după victoria, cu scorul de 2-0, din meciul cu Olimpia Bălţi, că jucătorii săi au meritat să învingă, deşi au înscris în prima repriză un gol "cu şansă", informează sport.ro.

13 afișări
Imaginea articolului Andone: Este un rezultat echitabil

Andone: Este un rezultat echitabil (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"A fost o partidă bună, am câştigat pe merit. Prima repriză a fost echilibrată. Am înscris cu şansă. A doua repriză a fost mai bună, dar mai dură. Durităţile au făcut să fie eliminaţi doi jucători. Este un rezultat echitabil şi ne-am luat o opţiune de calificare. Sper să câştigăm şi la Bucureşti", a spus Andone la sport.ro.

Tehnicianul formaţiei Olimpia Bălţi, Nicolae Bunea, consideră că jucătorii săi au făcut un meci "bunişor". "A fost o partidă interesantă. Valoarea jucătorilor a făcut diferenţa pe teren. Am făcut un meci destul de bunişor. Le mulţumesc băieţilor pentru rezultat. Mergem la Bucureşti să facem un meci bun, de orgoliu", a afirmat Bunea.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Olimpia Bălţi, din Republica Moldova, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Cristi Pulhac '41 şi Liviu Ganea '83.

Partida retur este programată în data de 22 iulie, de la ora 20.45, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici