Andone: Îmi doresc să rămân, am planuri pentru Rapid, nu şi pentru Dinamo

Antrenorul Ioan Andone a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să rămână la conducerea formaţiei giuleştene şi din sezonul viitor, pentru că are planuri cu Rapid, nu şi cu Dinamo.

17 afișări
Imaginea articolului Andone: Îmi doresc să rămân, am planuri pentru Rapid, nu şi pentru Dinamo

Andone: Îmi doresc să rămân, am planuri pentru Rapid, nu şi pentru Dinamo (Imagine: Walter Schmidt/Mediafax Foto)

"Pentru Rapid am planuri, pentru Dinamo nu, pentru că nici n-am discutat cu cei de acolo. Din noiembrie au început cu domnul Dinu şi Ţălnar şi e normal să-şi continue planurile lor, ceea ce şi-au propus să construiască. Eu n-am intrat şi nici în viitor nu cred că voi intra în planurile celor de la Dinamo. Asta e părere mea. Dar să nu vă gândiţi că eu aştept vreo ofertă de la Dinamo. Nu. Eu am ofertă de la Rapid şi o analizez pe asta. Eu îmi doresc să rămân aici. Vreau ca lumea să fie mulţumită de munca mea şi pe viitor să facem echipă şi să câştigăm campionatul. Nu să stăm la mâna unui meci cu Dinamo pentru un loc de Liga Europa. Eu vreau să câştig campionatul aşa... să nu aibă nimeni nimic de comentat. Dacă vor putea să îmi ofere asta, rămân. Azi, acum dacă mă întrebaţi, nu ştiu însă dacă rămân sau nu la Rapid", a spus Ioan Andone.

Tehnicianul a adăugat că acţionarul majoritar George Copos i-a propus miercuri prelungirea contractului care expiră la finalul acestui sezon. "Domnul Copos chiar alaltăieri mi-a zis: «Semnăm contractul?». Şi i-am zis că nu îl semnăm, pentru că avem o înţelegere până pe 31 mai. Şi trebuie să discutăm toate problemele. Avem multe de discutat ca să continuăm. E bine că jucătorii acceptă munca şi felul meu de a fi. Asta e un lucru bun. Dar încă n-am discutat cu domnul Copos despre buget, despre transferuri. M-a rugat doar să-i fac două planuri. Şi le-am făcut, dar nu i le-am prezentat, am zis să treacă meciul cu Dinamo. Oricum, mie îmi place că domnul Copos vine la antrenamente. Îmi place că şi jucătorii sunt un pic mai responsabili când vine patronul. O relaţie dintr-asta mi-ar plăcea. Să vină mereu să vadă, să iasă de la birou două ore. Pentru că e foarte important. Ieri a venit şi mi-a spus că i-a plăcut antrenamentul. Dar nu, sfaturi nu mi-a dat", a afirmat antrenorul.

Ioan Andone susţine că rămânerea sa la Rapid nu depinde de salariul care i se va propune. "Mi-ar părea rău să nu continui la Rapid, sincer. Pentru că şi jucătorii te fac să te simţi bine la un club. Pentru că dacă sunt receptivi, tu, ca antrenor, simţi că munca ta dă roade. Bine, din punctul meu de vedere până acum nu a dat, dar pentru asta e nevoie de puţin timp. Eu aş vrea să rămân, sincer. Dar sunt mai multe condiţii. Pentru că la o anumită vârstă simţi dacă poţi să reuşeşti. Şi nu e vorba de bani. Dacă ţi se oferă un lot şi simt că pot să duc Rapidul să ia campionatul atunci da", a precizat Andone.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici