Andone: Negociez cu Dinamo şi cu două echipe din Arabia Saudită şi Ucraina

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, că s-a întâlnit, la Miami, cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, dar a precizat că nu a ajuns încă la un acord referitor la preluarea conducerii tehnice şi că tratează în acelaşi timp cu două grupări, din Arabia Saudită şi Ucraina.

10 afișări
Imaginea articolului Andone: Negociez cu Dinamo şi cu două echipe din Arabia Saudită şi Ucraina

Andone: Negociez cu Dinamo şi cu două echipe din Arabia Saudită şi Ucraina (Imagine: MediafaxFoto)

"M-am întâlnit cu Borcea la Miami şi am vorbit despre Dinamo. Viitorul meu este la Dinamo, inima mea este la Dinamo. Încă nu ne-am înţeles dar vom mai discuta. Tratez în acelaşi timp şi cu o echipă din Arabia Saudită şi cu una din Ucraina. Dacă vin la Dinamo, vin să câştig titlul. Mai bine nu vin decât să nu câştig titlul. Încă mai sunt şanse la câştigarea titlului, dar pentru asta mai e nevoie de încă doi sau trei jucători. Cu Ţălnar nu am vorbit, dar nu e nicio problemă dacă rămâne el, pentru că e posibil să nu mă înţeleg cu Dinamo până la urmă. Vom vedea ce va fi până la reunire", a declarat Andone, la revenirea în ţară.

Fostul tehnician dinamovist Ioan Andone a declarat, la finalul anului trecut, pentru site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, că va avea în luna ianuarie o discuţie cu acţionarii Cristi Borcea şi Nicolae Badea, referitoare la posibilitatea preluării conducerii băncii tehnice a echipei "alb-roşii".

"În ceea ce mă priveşte, deocamdată sunt în vacanţă. În luna ianuarie voi mai avea o discuţie cu domnii Nicolae Badea şi Cristi Borcea pentru că, orice s-ar spune, viaţa mea este legată de Dinamo. Am două oferte de a antrena în străinătate, însă nu mă grăbesc să dau un răspuns final", a spus Andone, aflat în vacanţă, la Miami.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici