Andone: Nu e o problemă dacă se doreşte plecarea mea de la Dinamo

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, duminică, că n-ar fi o problemă pentru el dacă preşedintele Consiliului de Adiministraţie al clubului, Nicolae Badea, i-ar cere să plece de la conducerea tehnică a echipei.

13 afișări
Imaginea articolului Andone: Nu e o problemă dacă se doreşte plecarea mea de la Dinamo

Andone: Nu e o problemă dacă se doreşte plecarea mea de la Dinamo (Imagine: mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat dacă ar putea fi demis după o înfrângere în campionat cu Steaua, Andone a răspuns: "Oricând aş putea fi demis, şi azi, după meciul de la Cluj. Asta nu e o problema mea, trebuie întrebat domnul Badea. Dacă vrea să mă dea afară, eu doar trec strada, casa mea e vizavi de stadionul "Dinamo. Nu e nicio problemă".

Andone a recunoscut că şansele ca Dinamo să ocupe primele două locuri ale campionatului sunt mici. "Campionatul şi locul doi sunt departe, poate doar dacă reuşim trei, patru victorii legate, să câştigăm şi cu Vaslui şi cu Oţelul. Ca să câştigi un campionat nu poţi să te bată Clujul de două ori şi să faci două egaluri cu Pandurii. O echipă trebuie să aibă constanţă în campionat şi pe suporteri alături ca să-l câştige", a mai spus el.

Tehnicianul dinamovist a prefaţat şi întâlnirea din campionat, cu FC Braşov. "Va fi un meci dificil cu Braşov. Este o echipă care joacă fără un atacant veritabil, într-un sistem 4-1-4-1. Cel mai bun meci al lor a fost în Ghencea. Trebuie să ne luăm măsurile de precauţie să câştigăm acest meci pentru a rămâne cu şanse la Liga Europa, pentru că titlul e departe. Nu trebuie să ne mai gândim la titlu ci la câştigarea Cupei", a adăugat Andone.

Ioan Andone consideră că lupta pentru titlu nu s-a încheiat în Liga I. "Timişoara poate lua titlul anul ăsta. În ultimii ani tot a fost în lupta asta pentru titlu, dar nici Oţelul după părerea mea nu e în scădere de formă", a menţionat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici