Andone nu se teme că va fi demis şi nu regretă că a revenit la Dinamo

Tehnicianul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, vineri, că nu se teme de o eventuală demitere şi a menţionat că nu regretă niciun moment că a revenit la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

9 afișări
Imaginea articolului Andone nu se teme că va fi demis şi nu regretă că a revenit la Dinamo

Andone nu se teme că va fi demis şi nu regretă că a revenit la Dinamo (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Dacă voi fi demis, le voi da mâna şefilor, le urez succes. Sunt destui antrenori buni. Eu am spus că fac un lucru foarte bun că revin. Ştiu ce e Dinamo, nu voi regreta niciodată că m-am întors aici. Sunt lucruri care nu depind doar de mine, că dacă ar depinde de mine...", a adăugat Andone.

Tehnicianul a menţionat că i se par prea multe lucruri necurate împotriva echipei sale. "Mi se pare că sunt prea mult lucruri necurate împotriva noastră. Andrei (n.r. - Cristea) spune că n-a faultat, ăla a intrat cap în cap în el, nici vorbă de cot. Penalti cred că n-a fost sunt cam multe greşeli decisive. Nu lasă jocul cursiv, prea multe galbene nemeritate...cel mai bun arbitru, care arbitrează în Liga campionilor, prea multe ni se întâmplă nouă. Cum eu recunosc că fac greşeli, să recunoască şi ei", a declarat Andone.

"Dacă nici cu Steaua nu câştigăm, totul e compromis. Dacă ne prinde iarna cu o diferenţă de primele locuri de 3-4 puncte, poţi recupera, dacă e de opt puncte, e totul compromis. Am pregătit meciul cu Liviu Ganea, dar l-am pierdut, cred că are ruptură, Andrei a intrat neîncălzit, a făcut un meci bun, s-a bătut, a făcut cuplul bun cu Marius Niculae. Oţelul juca aşa şi anul trecut, nu doar anul ăsta. ... Au dreptate fanii să fie supăraţi, nu mai înscriem, în meciul trecut nu am reuşit să înscriem deloc, dar din mai multe cauze, nu doar fotbalistice", a adăugat Andone.

Tehnicianul consideră că în cele două săptămâni de pauză, Dinamo trebuie să-şi rezolve problemele: "E chestie de comunicare, Oscar (n.r. - Rubio) uită să vorbească, el vorbeşte cinci cuvinte româneşte. La 1-1 era meciul nostru, a fost un contraatac, dar asta este. Presiunea e pe toată lumea, eu sunt obişnuit, dacă ar rezista ei cât rezist eu..Eu am spus demult că e criză când faci un punct din 15".

Andone consideră că Oţelul a înlănţuit o perioadă bună şi că la meciul cu Dinamo gălăţenii au avut puţin angajament în plus. "Peste noi n-au fost la niciun capitol. Şi arbitrii îi cam lasă..."

Ioan Andone nu cred că restanţele financiare au afectat jucătorii dinamovişti şi consideră că Garat este un jucător bun pentru Dinamo, deoarece el l-a adus. "Nu cred că în 90 de mine te gândeşti că ai restanţe salariale. Am avut primă la acest meci, a fost al doilea meci la care am avut primă. Nu poţi să spui că n-au vrut să câştige. Am jucat puţin mai bine ca la Urziceni, însă s-a pierdut ceva, nu mai avem nebunia de la începutul campionatului. Dacă am fi câştigat azi, era foarte bine, veneam două săptămâni de pauză şi altcumva pregăteai meciul cu Steaua. Putem reveni, dar trebuie ca jucătorii să să fie tari şi să înţeleagă că nu poţi sta pe locurile 6-7. Eu ştiu ce s-a pierdut, dar e greu de recuperat", a subliniat Andone.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, şi rămâne fără victorie în campionat de la 21 august, din runda a V-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici