Andone: Sper să vină prima victorie după o perioadă proastă

Antrenorul echipei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca în partida cu Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a zecea a Ligii I, să vină prima victorie după ce în patru etape gruparea bucureşteană a obţinut un singur punct.

8 afișări
Imaginea articolului Andone: Sper să vină prima victorie după o perioadă proastă

Andone: Sper să vină prima victorie după o perioadă proastă (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sper să vină şi prima victorie de pe teren propriu după o perioadă proastă a noastră. Meciul nu va fi de doi lei. De doi lei am jucat la Urziceni. Ne lipseşte un singur jucător, Garat, suspendat. În rest toţi jucătorii sunt valizi, Adrian Cristea s-a pregătit normal în ultimele zile şi o să luăm o decizie după antrenamentul de diseară dacă va juca din primul minut sau va intra pe parcurs", a spus Andone.

Ioan Andone consideră că Oţelul Galaţi a făcut un singur meci slab în acest sezon, înfrângerea cu FC Vaslui, din etapa a şaptea, scor 0-4.

"Întâlnim o echipă clasată pe primul loc, care a avut un singur joc mai puţin reuşit, la Vaslui, în rest toate meciurile au fost foarte bune. Cunosc pe Oţelul foarte bine şi va fi greu pentru noi pentru că venim după cel mai prost meci de când sunt la Dinamo în acest sezon şi nu ştiu cât de bine putem trece peste acest şoc. Ne vedeam cu trei puncte, ne vedeam în faţă. Sper să reacţionăm bine, pentru că avem potenţial şi totul depinde numai de noi, nu de altcineva", a adăugat Andone.

Partida Dinamo - Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a zecea a Ligii I, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici