Andone spune că s-a înţeles cu Dinamo şi că vrea să ia titlul sezonul viitor

Antrenorul Ioan Andone a declarat, vineri, la sport.ro, că a ajuns la o înţelegere cu oficialii FC Dinamo în ceea ce priveşte preluarea conducerii băncii tehnice şi că speră ca sezonul viitor să ia titlul de campioană cu noua sa echipă.

19 afișări
Imaginea articolului Andone spune că s-a înţeles cu Dinamo şi că vrea să ia titlul sezonul viitor

Andone spune că s-a înţeles cu Dinamo şi că vrea să ia titlul sezonul viitor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Probabil că săptămâna viitoare voi fi prezentat. Am avut multe motive ca să mă întorc la Dinamo, am o echipă bună. Dinamo n-a mai luat titlul de trei ani, nu cred că s-a mai întâmplat asta în istoria lui Dinamo. Eu mă reîntorc cu mare dorinţă de performanţă. Ne vom pregăti să luăm titlul. Obiectivul meu principal este să luăm campionatul. Eu sper să reuşesc din primul an. Cu 4-5 transferuri Dinamo se poate bate la titlu", a declarat Andone la sport.ro.

Tehnicianul a afirmat că toţi jucătorii împrumutaţi de Dinamo la alte echipe se vor întoarce în această vară la formaţia "alb-roşie": "Toţi cei 5 jucători împrumutaţi, Păun, Liviu Ganea, Homei, Miranda şi Todorovski se vor intoarce. Am cerut nişte jucători când am negociat, normal. Am cerut nişte fundaşi, e posibil să mai vină un fundaş dreapta".

Ioan Andone a mai spus că e posibil ca atacantul Florin Bratu să fie împrumutat la gruparea bulgară Litex Loveci pentru şase luni. "Este adevărat, e vorba de un împrumut pe 6 luni. E un moment greu, el vine şi după acea accidentare. A făcut vizita medicală, e în regulă. Dacă el vrea o schimbare asta e, vom vedea zilele următoare ce va fi. Acolo va avea probabil mai multe şanse să joace", a mai spus Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici