Andone: Suntem mai puternici decât în sezonul trecut, dar trecem printr-o perioadă dificilă

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, că CFR Cluj e mai puternică decât în sezonul trecut, chiar dacă acum traversează o perioadă mai dificilă, şi i-a asigurat pe suporteri că echipa îşi va reveni în următoarele etape.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: Suntem mai puternici decât în sezonul trecut, dar trecem printr-o perioadă dificilă

Andone: Suntem mai puternici decât în sezonul trecut, dar trecem printr-o perioadă dificilă (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem aceiaşi ca în sezonul trecut, chiar mai puternici, dar trecem printr-o perioadă dificilă şi trebuie să ne revenim. Întâlnim o echipă, Poli Iaşi, care nu a reuşit să adune niciun punct până acum. Este clar că trebuie să câştigăm şi să ne revanşăm după jocul din meciul trecut de pe teren propriu. Chiar dacă venim după o perioadă grea pentru noi, în care am acumulat doar un punct în trei meciuri, vrem să oferim suporterilor noştri o partidă bună în care să demonstrăm agresivitate şi un joc bun care să ne aducă reuşitele în poarta adversarilor", a spus Andone pentru site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul îi linişteşte pe suporterii care i-au cerut demisia după meciul cu FC Vaslui , pierdut cu scorul de 1-2.

"Doresc să transmit tuturor fanilor şi suporterilor CFR că atât eu, cât şi jucătorii facem tot ce ştim mai bine ca să ajungem la nivelul prestaţiilor cu care i-am bucurat anul trecut. Eu îi asigur că îmi dau tot interesul şi energia pentru a găsi cea mai bună soluţie ţinând cont de toate aspectele pe care trebuie să le ia în considerare un antrenor. La fel cum anul trecut au fost momente mai dificile, dar, până la urmă, am reuşit să câştigăm campionatul, îi asigur că şi în acest an vom da totul ca să aducem din nou suporterilor şi clujenilor bucuria din sezonul trecut. Sper că suporterii vor avea încredere în mine şi îi asigur că, după ce tragem linie, nu vor fi dezamăgiţi", a menţionat Ioan Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici