Andone: Va fi greu cu Târgu Mureş, e învingătoarea liderului

Antrenorul formaţiei Dinamo, Ioan Andone, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida cu FCM Târgu Mureş, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, va fi foarte dificilă, având în vedere că în etapa trecută echipa ardeleană a învins liderul clasamentului, Oţelul Galaţi.

50 afișări
Imaginea articolului Andone: Va fi greu cu Târgu Mureş, e învingătoarea liderului

Andone: Va fi greu cu Târgu Mureş, e învingătoarea liderului (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Va fi o partidă grea, întâlnim învingătoarea liderului. Nu e uşor lucru să învingi Oţelul Galaţi, pentru că au linişte, au echipă bună, au puncte în avans, nu e nicio presiune pe ei. În plus Sabău organizează foarte bine echipa, a făcut multe schimbări. Toate echipele pe care le-a antrenat au avut o organizare defensivă foarte bună, el a preluat foarte mult din fotbalul italian. Nu cred că are de luat o revanşă, cred că vrea doar să câştige trei puncte. Îşi doreşte linişte la echipă. Va fi greu, dar trebuie să vină prima victorie pentru că de patru jocuri pe teren propriu am făcut numai egaluri. Sper să nu mai facem greşeli, şi în plus trebuie să marcăm un gol mai mult decât cei de la Târgu Mureş", a declarat Andone.

Partida Dinamo-FCM Târgu Mureş, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici