Andreas Brehme: Legenda Germaniei şi câştigătorul Cupei Mondiale a murit la vârsta de 63 de ani

  • Andreas Brehme a jucat de 86 de ori pentru Germania şi a marcat golul victoriei în finala Cupei Mondiale din 1990.
  • Fundaşul stânga a mai câştigat Bundesliga cu Kaiserslautern şi Bayern Munchen, precum şi un titlu în Serie A cu Inter Milano.
  • Acesta a murit marţi, la vârsta de 63 de ani.
505 afișări
Imaginea articolului Andreas Brehme: Legenda Germaniei şi câştigătorul Cupei Mondiale a murit la vârsta de 63 de ani

Andreas Brehme: Legenda Germaniei şi câştigătorul Cupei Mondiale a murit la vârsta de 63 de ani

Andreas Brehme, fundaş stânga şi legendă a fotbalului german, a decedat în noaptea de luni spre marţi a anunţat familia sa, citată de presa germană. Brehme a marcat pentru Republica Federală Germania (RFA) golul victoriei, din penalty, în finala Cupei Mondiale din 1990 împotriva argentinienilor lui Diego Maradona. Fundaşul stânga a marcat penalty-ul decisiv în minutul 85, când echipa lui Franz Beckenbauer a învins Argentina cu 1-0 la Roma.

Brehme a jucat de 86 de ori pentru Germania şi a mai câştigat Bundesliga cu Kaiserslautern şi Bayern Munchen, plus un titlu în Serie A cu Inter Milano.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici