Andrei Peteleu, de la Petrolul Ploieşti, în probe la Celtic Glasgow

Fundaşul dreapta Ionuţ Andrei Peteleu de la FC Petrolul efectuează teste de joc la campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, informează STV Sport.

378 afișări
Imaginea articolului Andrei Peteleu, de la Petrolul Ploieşti, în probe la Celtic Glasgow

Andrei Peteleu, de la Petrolul Ploieşti, în probe la Celtic Glasgow (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Tehnicianul Ronny Deila mai are un fotbalist în probe, pe norvegianul de 17 ani Kristoffer Ajer de la IK Start.

"Avem doi jucători în probe. Noi îi vom evalua timp de o săptămână. Ambii se descurcă bine", a declarat secundul John Collins.

Fost internaţional de tineret, Peteleu, în vârstă de 23 de ani, este sub contract cu Petrolul, din iunie 2014 până în vara anului 2017, după ce a mai jucat la Gloria Bistriţa, ASA Târgu Mureş şi Săgeata Năvodari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici