Andrei Şevcenko: Să antrenez Milan sau naţionala Ucrainei ar fi ideal pentru mine

Fostul atacant Andrei Şevcenko a declarat, marţi, într-un interviu pentru Sky Sport 24, că pentru el ar fi ideal dacă în viitor ar antrena formaţia AC Milan sau echipa naţională a Ucrainei.

86 afișări
Imaginea articolului Andrei Şevcenko: Să antrenez Milan sau naţionala Ucrainei ar fi ideal pentru mine

Andrei Şevcenko (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Acum este un moment de tranziţie pentru mine, studieze foarte mult, mă pregătesc să devin antrenor. Să antrenez Milan sau naţionala Ucrainei ar fi ideal pentru mine. Milan trece prin momente dificile, dar nu cred că este timpul schimbărilor acum", a spus Şevcenko, informează Gazzetta dello Sport.

Fostul internaţional ucrainean a vorbit şi despre brazilianul Kaka, revenit la în această vară la AC Milan: "Kaka este un fotbalist uriaş. Sunt fericit pentru el că a revenit la nivel înalt. În ultimii ani a trecut prin momente dificile şi nu i-a fost uşor. Este minunat să-l pot vedea din nou zâmbind. Paolo Maldini şi Milan înseamnă acelaşi lucru. Chiar dacă acum şi-a luat o pauză, el va fi mereu alături de Milan".

Presa italiană a scris în ultima perioadă că postul antrenorului Massimiliano Allegri la AC Milan este în pericol, din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici