Antici: Vrem să ne consolidăm poziţia de lider al grupei în meciul cu România

Selecţionerul echipei Serbiei, Radomir Antici, a declarat că în meciul cu România, de la 28 martie 2009, echipa sa urmăreşte să îşi consolideze poziţia de lider al grupei 7 de calificare la CM 2010, informează presa de la Belgrad.

18 afișări
Imaginea articolului Antici: Vrem să ne consolidăm poziţia de lider al grupei în meciul cu România

Antici: Vrem să ne consolidăm poziţia de lider al grupei în meciul cu România

"Cu victoria de la Viena am realizat mai mult de trei puncte, am demonstrat că suntem pe drumul cel bun. Calificarea la CM 2010 este în mâinile noastre, de noi depinde. Sunt optimist că vom ajunge în Africa de Sud, dar nu numai acesta este obiectivul nostru. Ştim că putem fi şi mai buni şi vom munci pentru asta. Mai sunt multe de făcut, dar suntem pe calea corectă. Acum mă simt antrenor mai mult ca oricând. Când ai rezultate bune, ai un sentiment extraordinar. Tinerii au adus la echipă atitudine şi ambiţie, iar aceasta este baza succesului. Uşa naţionalei este mereu deschisă. Toţi jucătorii sunt conştienţi că au motive să fie şi mai buni. Sunt fericit, cred că am făcut multe într-o scurtă perioadă de timp. În următoarele trei meciuri avem şansa de a ne consolida poziţia de lider al grupei. Prima dată, contra României", a spus Antici.

Serbia, liderul grupei 7 de calificare la CM 2010 cu 9 puncte, şi România, locul 5 cu 4 puncte, se vor întâlni la 28 martie 2009.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici