Anton Doboş: Comisia de disciplină face o audiere paralelă cu DNA

Preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, a declarat, marţi, la ieşirea din sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, că membrii Comisiei de Disciplină ai FRF audiează martorii în "cazul valiza cu bani", în paralel cu DNA.

21 afișări
Imaginea articolului Anton Doboş: Comisia de disciplină face o audiere paralelă cu DNA

Anton Doboş: Comisia de disciplină face o audiere paralelă cu DNA (Imagine: Mediafax Foto)

"Ştie toată lumea de ce am venit aici. Se pare că se face o audiere paralelă cu cea a DNA. Suntem la dispoziţia lor. Nu am luat mită şi nici nu voi lua. Am jucat corect şi acum toată lumea mă priveşte ca pe un criminal. Din cel mai important preşedinte am ajuns cel mai rău criminal", a declarat Doboş.

În sediul Ligii Profesionste de Fotbal, unde au loc audierile mai sunt prezenţi jucătorii Gigel Coman şi Dorin Goga, de la Universitatea Cluj, precum şi finanţatorul stelist Gigi Becali.

În 7 mai, în ziua etapei a XXXIV-a, ultima a Ligii I, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a reţinut, la Cluj-Napoca, cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, care se presupune că urmau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un egal în meciul cu concitadina CFR şi Steaua ar fi devenit campioană.

Printre persoanele duse la DNA Cluj pentru audieri s-au aflat jucătorul Gigel Coman (Universitatea Cluj) şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Teia Sponte, dar şi doi bodyguarzi ai lui Gigi Becali.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat, vineri, că Gigi Becali, Teia Sponte, preşedintele Universităţii Cluj, Anton Doboş, şi o cunoştinţă a acestuia, Traian Bendorfean, sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici