Apostol: Dacă vom elimina Liverpool, va fi un rezultat istoric pentru România

Mijlocaşul central al echipei Unirea Urziceni, Iulian Apostol, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că dacă formaţia antrenată de Dan Petrescu va elimina gruparea Liverpool din Liga Europa va fi un rezultat istoric pentru România.

19 afișări
Imaginea articolului Apostol: Dacă vom elimina Liverpool, va fi un rezultat istoric pentru România

Apostol (S): Dacă vom elimina Liverpool, va fi un rezultat istoric pentru România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă vom elimina pe Liverpool, va fi un rezultat istoric pentru România. Noi asta ne dorim. Dacă nu vom reuşi să trecem de Liverpool, sperăm ca la anul să ne întoarcem în Liga Campionilor sau în Liga Europa şi să punem în practică experienţă acumulată în acest sezon european", a spus Apostol.

Apostol consideră că Unirea Urziceni nu a avut ghinion la tragerea la sorţi pentru 16-imile Ligii Europa.

"A fost o tragere la sorţi foarte frumoasă şi foarte interesantă pentru Unirea Urziceni. Nu cred că am avut ghinion la tragerea asta la sorţi, pentru că la nivelul ăsta deja nu mai sunt echipe mici. Poate era mai bine din punct de vedere al gândirii să picăm cu o altă echipă, pentru că toată lumea spune despre Liverpool că e o echipă mare, dar noi mergem să ne calificăm în această dublă-manşă", a mai spus Apostol.

Mijlocaşul crede că Unirea are nevoie de un rezultat bun în meciul tur pentru a-i determina pe suporteri să vină pe stadion în retur. "Dacă vom face un meci bun în tur, în Anglia, să scoatem un egal sau măcar o înfrângere la un gol diferenţă, cred că stadionul va fi arhiplin în retur. Va veni multă lume să ne încurajeze dacă va exista şi o miză în retur", a explicat el.

Campioana României, Unirea Urziceni, va întâlni formaţia engleză Liverpool în 16-imile Ligii Europa, conform tragerii la sorţi de vineri, de la sediul UEFA de la Nyon. Prima manşă va avea loc la 18 februarie, în Anglia, urmând ca returul să aibă loc în 25 februarie, la Bucureşti.

În cazul în care va trece de Liverpool, Unirea va juca în optimi cu echipa ce va câştiga dubla manşă dintre OSC Lille (Franţa) şi Fenerbahce Istanbul (Turcia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici