Aproape de o nouă tragedie la Jocurile Olimpice - VIDEO, GALERIE FOTO

Atacantul slovac Lubos Bartecko a fost accidentat grav de norvegianul Ole Kristian Tollefsen şi a fost scos pe targă de pe teren, marţi seară, la meciul de baraj pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului de hochei pe gheaţă de la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

19 afișări
Imaginea articolului Aproape de o nouă tragedie la Jocurile Olimpice - VIDEO, GALERIE FOTO

Atacantul slovac Lubos Bartecko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tollefsen, care a primit o penalitate de meci şi va fi probabil suspendat mai multe partide, l-a lovit violent cu cotul pe Bartecko, în faţă, slovacul piezându-şi casca în căzătură. În urma loviturii primite, Bartecko a căzut şi s-a lovit violent cu capul de gheaţă.

Bartecko a rămas pe gheaţă plin de sânge şi a primit imediat îngrijiri de la personalul medical. Apoi a fost scos cu targa de pe teren şi dus la spital. Potrivit medicilor, acum starea sa este stabilă.

Tollefsen este singurul jucător din echipa norvegiană care joacă în liga profesionistă nord-americană (NHL), la Philadelphia Flyers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici