Aragones: Cu Italia avem nevoie să dăm 110%

Selecţionerul naţionalei Spaniei, Luis Aragones, a fost dezamăgit de prima repriză a partidei câştigată cu 2-1 în faţa Greciei, ultima din grupa D de la Campionatul European şi avertizează că, pentru meciul din sferturile de finală contra Italiei, jucătorii săi trebuie să fie mult mai concentraţi.

9 afișări
Imaginea articolului Aragones: Cu Italia avem nevoie să dăm 110%

Aragones: Cu Italia avem nevoie să dăm 110% (Imagine: Mediafax Fot / AFP)

"Am jucat foarte lent în prima repriza, dar ne-am mai revenit în partea a doua a meciului. Acum însă, trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Italia, din sferturile de finală. Va fi complicat, avem nevoie să dăm 110 la sută. Cred totuşi că echipa este pregătită pentru partide de acest gen. Jucătorii mei au învăţat foarte multe la Campionatul Mondial din 2006 şi acum ştiu cum să trateze întâlnirile la acest nivel", a spus Aragones.

Reprezentativa Spaniei a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), selecţionata Greciei, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei D de la Euro-2008. Pentru Grecia a înscris Angelos Haristeas '42. Golurile Spaniei au fost înscrise de Ruben De La Red, în minutul 61, şi de Dani Guiza '88.

Spania, calificată de pe primul loc al grupei D, cu maximum de puncte, va juca contra ocupantei locului secund din grupa C, Italia, duminică, la Viena, pe stadionul Ernst Happel, în sferturile de finală de la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici