Argăseală: Îi asigur pe suporterii Stelei că nu vor avea probleme la Budapesta

Preşedintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, a dat asigurări, miercuri, înainte de plecarea echipei spre Budapesta, că cei 700 de suporteri români care şi-au anunţat prezenţa nu vor avea probleme cu fanii unguri la partida retur cu Ujpest FC, contând pentru turul doi preliminar al Ligii Europa.

7 afișări
Imaginea articolului Argăseală: Îi asigur pe suporterii Stelei că nu vor avea probleme la Budapesta

Argăseală: Îi asigur pe suporterii Stelei că nu vor avea probleme la Budapesta (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Nu ne aşteaptă iadul acolo. Ne aşteaptă un meci de calificare şi atât. Probabil că s-au referit la atmosfera din tribune. Am auzit că va fi destul de apăsătoare, că se va pune presiune pe jucători, dar nu ne temem de asta. Dacă eram calificaţi, deja nu mai mergeam acolo. Nu va fi niciun pericol pentru suporterii Stelei care vor veni. Îi asigur de asta. Chiar ieri am stabilit ultimele detalii cu Jandarmeria şi le vom asigura protecţie prin intermediul jandarmeriei şi a poliţiei ungare. Am făcut demersuri şi la consulatul român de la Budapesta, aşa încât vom avea asigurate toate condiţiile pentru desfăşurarea unei competiţii sportive în condiţii de siguranţă. Cred că vor merge vreo 700 de suporteri cu cei din Ardeal. Dacă vor mai fi cereri, vom distribui bilete inclusiv în ziua jocului la stadion", a spus Argăseală.

Alături de reprezentanţii clubului Steaua, a plecat şi antrenorul secund al echipei naţionale, Ştefan Iovan.

Componenţii echipei Steaua au plecat la Budapesta într-o ţinută bleumarin, cămaşă cu mânecă scurtă, ce avea inscripţionată la piept sigla FCSB şi pantaloni lungi din tercot.

Partida Ujpest FC - Steaua Bucureşti, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.45.

În prima manşă, Steaua a învins, pe teren porpiru, cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici