Arnold Schwarzenegger împlineşte azi 73 de ani. Terminatorul inspiră campionii României

  • Arnold Schwarzenegger împlineşte astăzi 73 de ani şi încă trage de fiare
  • De 7 ori Mr. Olympia, vedetă în blockbusterele de la Hollywood şi Guvernator al Californiei, Arnie este dovada vie că Visul American există
  • Ovidiu Istrate, dublu campion naţional al României: „M-a convins să continui să concurez şi să continui fac ceea ce fac!”
1117 afișări

Arnold Schwarzenegger a inspirat mai multe generaţii de oameni. Fie că a fost vorba despre cariera de la Hollywood sau ca Guvernator al Californiei. Arnold a devenit însă celebru după ce a câştigat concursul Mr Olympia de 7 ori. 

Astăzi, Arnold împlineşte 73 de ani. Se antrenează în continuare ca în tinereţe şi la această vârstă la sala de forţă sau pe bicicletă. Arnold continuă să inspire oameni din întreaga lume să se apuce de culturism şi, pe cei mai pasionaţi, chiar să concureze pe scenă.
 
„Când l-am descoperit prima oară, eram culturist în devenire. M-a motivat foarte mult, ceea ce într-o pregătire competiţională este extraordinar de important. Mai ales când am văzut filmul lui, Pumping Iron. Ăla m-a convins să continui să concurez şi să continui să fac ceea ce fac!” spune Ovidiu Istrate, dublu Campion Naţional la culturism juniori 80kg .
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici