As: Dinamo Kiev va juca la Nicosia meciul cu Valencia

UEFA a decis să anuleze deplasarea echipei spaniole Valencia la Kiev pentru meciul cu Dinamo, din manşa întâi a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa, din cauza violenţelor din capitala Ucrainei, forul european mutând întâlnirea la Nicosia, în Cipru.

84 afișări
Imaginea articolului As: Dinamo Kiev va juca la Nicosia meciul cu Valencia

As: Dinamo Kiev vajuca la Nicosia meciul cu Valencia (Imagine: Shutterstock)

Jucătorii formaţiei spaniole au aflat decizia forului eurpean abia în aeroportul Manises, unde aşteptau să se îmbarce în aeronava ce urma să-i transporte la Kiev, informează as.com.

Conform sursei citate, partida ar urma să se dispute la Nicosia, joi, de la ora 20.00.

Confruntări violente au izbucnit marţi la Kiev între manifestanţi care susţin opoziţia şi poliţişti. Ele au continuat în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit Ministerului ucrainean de Externe, violenţele s-au soldat cu 25 de morţi.

Preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, a decretat joi zi de doliu naţional în Ucraina, în urma confruntărilor violente din ultimele 24 de ore, astfel că nicio competiţie sportivă nu se poate desfăşura în această ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici