Ashleigh Barty este pregătită să devină mamă pentru prima dată

  • Ashleigh Barty a postat vineri pe reţelele de socializare un mesaj prin care dă de înţeles că va deveni mamă pentru prima dată.
  • Anunţul vine la o sptămână înainte de Australian Open şi la 10 luni de la retragerea sa din activitate, în martie anul trecut.
1572 afișări
Imaginea articolului Ashleigh Barty este pregătită să devină mamă pentru prima dată

Mulţi specialişti au speculat că Barty ar putea totuşi să revină în circuitul mondial de tenis feminin, dar ea şi-a ţinut promisiunea, căsătorindu-se cu iubitul ei Garry Kissick şi jucând şi golf, înainte de a anunţa noul membru al familiei.

La începutul acestei săptămâni, Barty a mers la Cupa United din Brisbane pentru a o saluta pe Iga Swiatek, actualul număr 1 mondial, cea care a înlocuit-o pe Barty în fruntea clasamentului WTA.

În cursul zilei de vineri, fosta lideră a postat pe Twitter o poză în care apare câinele său, numit Origi, după fostul atacant al lui Liverpool, şi o pereche de pantofiori de copii, fotografia fiind însoţită de textul:

„2023 va fi cel mai bun an de până acum", a scris Barty. „Suntem atât de entuziasmaţi pentru noua noastră aventură. Origi este deja sora mai mare protectoare".

Postarea a fost preluată imediat de Australian Open, care alături de urările primite de la alţi fani, a scris „Ne bucurăm foarte mult pentru tine @ashbarty. Felicitări!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici