Astra - Dinamo 4-1, în etapa a 21-a a Ligii 1 Betano

Dinamo a pierdut ultimul meci al anului din Liga 1 Betano, 1-4 pe terenul Astrei Giurgiu.

107 afișări
Imaginea articolului Astra - Dinamo 4-1, în etapa a 21-a a Ligii 1 Betano

Astra - Dinamo 4-1, în etapa a 21-a a Ligii 1 Betano

Astra lui Costel Enache începe meciul cu temele făcute şi pune presiune acolo unde bucureştenii au puncte nevralgice, la Ricardo Grigore, la Popescu şi la Sorescu. Llullaku are două viteze în plus faţă de fundaşii lui Rednic, iar Buş, deşi suferă teribil la finalizare, se descotoroseşte cu uşurinţă de Sorescu. E doar minutul 7 şi albanezul Astrei înscrie cu un şut superb, cu dreptul, de la 25 de metri. Dinamo nu capotează, îşi păstrează linia, însă intervine neputinţa. Fără Montini, ofensiva e ştirbă, iar Daniel Popa e doar un soldat înarmat cu arcul într-o luptă cu mitraliere. Astra continuă să hărţuiască, simte miros de sânge, iar Buş, după ce ratează o ocazie uriaşă, se revanşează şi face 2-0 la pauză cu un şut bine plasat, din faţa unui Sorescu mult prea relaxat.

Problema lui Dinamo continuă să fie valoarea, nu voinţa. Hanca, Popa sau Moldoveanu vor, se agită, aleargă, însă o fac absolut degeaba. Astra controlează jocul şi mai înscrie, chiar dacă nu forţează. Llullaku îl face de ruşine pe Popescu, centrează la Zoua, iar şutul respins al acestuia e trimis sub bară de Valentin Gheorghe. Apărare sub orice critică! E 3-0 şi, din nou, Astra pare să aibă misiunea uşoară chiar şi fără să forţeze. Pentru fotbaliştii lui Costel Enache e suficient să speculeze spaţiile uriaşe din apărarea bucureştenilor. E nevoie doar de un contraatac şi Neluţ Roşu face 4-0. În ciuda reuşitei de fotbalist a lui Hanca, cel care face 4-1 cu un şut superb, de la peste 25 de metri, Astra învinge şi îşi consolidează locul în primele 6. Dinamo rămâne pe locul 11, cu 3 puncte mai puţin şi un meci în plus faţă de locul 10, FC Hermannstadt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici