Astra Giurgiu - Dinamo, scor 0-2, în ultimul meci al etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1

Dinamo Bucureşti a câştigat, luni, scor 2-0, meciul jucat la Giurgiu cu Astra, campioana României, în ultimul meci al etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

435 afișări
Imaginea articolului Astra Giurgiu - Dinamo, scor 0-2, în ultimul meci al etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1

Astra Giurgiu - Dinamo, scor 0-2, în ultimul meci al etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1

Au marcat: - / Rivaldinho 83', Bumba 85'

0-1: Alb-roşii construiesc o fază superbă de atac, cu Nistor pe post de servant şi Rivaldinho la finalizare, iar rămas singur cu portarul brazilianul nu iartă şi deschide scorul la Giurgiu. Este al doilea gol al fiului lui Rivaldo la echipa din "Ştefan cel Mare".

0-2: Steliano Filip trimite o minge către Rivaldinho, care deviază până la Bumba, iar jucătorul intrat în urmă cu câteva minute îl lobează pe Iliev şi majorează diferenţa.

1-2: Săpunaru reduce din diferenţă cu o execuţie simplă din faţa porţii, dar Ioniţă a fost vedeta fazei. A plecat din banda dreaptă, a driblat doi adversari şi a trimis mingea în faţa porţii, de acolo de unde fundaşul central nu a avut probleme şi a stabilit scorul final.

Astra Giurgiu: Iliev – Al. Stan, Săpunaru, Fabricio, J. Morais – Seto (Boubacar 46'), Piţian (D. Niculae 59') – Teixeira, Budescu, V. Nicoară (Al. Ioniţă 46') – D. Florea. Antrenor: Marius Şumudică.

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Palic – Hanca (Bumba 78'), Rivaldinho (Busuladzic 88'), P. Petre (Nistor 60') – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

În urma acestui rezultat, Dinamo a acumulat 29 de puncte şi a urcat pe locul trei în clasament, la şapte puncte de liderul FCSB, în jtimp ce Astra Giurgiu cade pe ultima poziţie a ierarhiei, cu 23 de puncte.

Cartonaşe galbene: Florea 36', Nicoară 39' / Hanca 51'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad), Sebastian Gheorghe (Suceava), Mircea Grigoriu (Bucureşti); rezervă: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe).

Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi/FRF), Marin Petrache (Săbăreni/LPF).

Stadion: "Marin Anastasovici", Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici