Atât de aproape de o calificare în primăvara europeană. CFR pierde dramatic în Elveţia

  • CFR Cluj pierde nemeritat în Elveţia (1-2), după un final dramatic cu 3 cartonaşe roşii.
  • Clujenii au marcat primii în minutul 84 prin Debeljuh.
908 afișări
Imaginea articolului Atât de aproape de o calificare în primăvara europeană. CFR pierde dramatic în Elveţia

Atât de aproape de o calificare în primăvara europeană. CFR pierde dramatic în Elveţia

Au fost însă egalaţi de la punctul cu var, după un fault al lui Bălgrădean, sancţionat cu cartonaş roşu. Golul victoriei elveţiene a venit pe contraatac, în minutele de prelungire.

Pentru a se califica în faza următoare a Europa League, CFR Cluj avea nevoie neaparat de o victorie. Young Boys au jucat pragmatic, ţinând cu dinţii de rezultatul de egalitate. CFR a arătat un plus pe faza ofensivă şi a avut mai multe ocazii mari în prima repriză.

În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh, care a introdus în poartă mingea şutată în bară de Rondon. Elveţienii şi-au amintit că ştiu să atace şi după două cornere succesive, în minutul 90+3 s-a petrecut faza care a răsturnat soarta calificării.

Portarul ceferist Bălgrădean a ieşit cu pumnul în aer la o centrare, intervenţia lui fiind penalizată cu cartonaş roşu şi penalty. Decizia a fost contestată vehement, însă decizia nu a putut fi anulată, în Europa League nefiind introdus arbitrajul VAR.

Elveţienii au transformat, ulterior marcând încă un gol pe contraatac, pe fondul unei ofensive incorpore a clujenilor, în ultimul minut de joc.

Înainte de finalul partidei, arbitrul francez a mai acordat două cartonaşe roşii, câte unul în fiecare tabără, jucătorii ambelor echipe fiind deosebit de tensionaţi.

Young Boys s-a calificat în faza următoare a competiţiei, în timp ce românii ratează al doilea an consecutiv accedearea în primăvara europeană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici