Atletul jamaican Steve Mullings, suspendat pe viaţă pentru dopaj

Atletul jamaican Steve Mullings, medaliat cu aur în proba de 4x100 metri de la Campionatele Mondiale de la Berlin din 2009, a fost suspendat pe viaţă pentru dopaj de Comisia Antidoping din ţara sa.

59 afișări
Imaginea articolului Atletul jamaican Steve Mullings, suspendat pe viaţă pentru dopaj

Atletul jamaican Steve Mullings, suspendat pe viaţă pentru dopaj (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Mullings, în vârstă de 28 de ani, a fost depistat pozitiv cu furosemid la un control efectuat în luna iunie, informează site-ul sport.it.

Atletul jamaican se află la a doua abatere de acest fel, după ce a fost suspendat doi ani în 2004, deoarece a fost depistat pozitiv cu testosteron.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici