Augustus Constantin, delegat din nou

Augustus Constantin a fost delegat să conducă partida Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XXXIX a Ligii I, aceasta fiind prima întâlnire pe care o va arbitra după izbucnirea scandalului de corupţie în care este implicat tatăl său, Gheorghe Constantin, fost preşedinte al CCA.

80 afișări
Imaginea articolului Augustus Constantin, delegat din nou

Augustus Constantin (Imagine: Mediafax Foto)

Gheorghe Constantin a fost arestat în 13 aprilie, fiind acuzat de luare de mită în cazul de coupţie din fotbalul intern, în care mai sunt implicaţi mai mulţi arbitri şi patronul FC Argeş, Cornel Penescu. După ce tatăl său a fost arestat, Augustus Constantin a cerut CCA să nu mai fie delegat o perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici