Austria a câştigat medalia de aur în concursul de sărituri cu schiurile la JO

Austria a câştigat concursul pe echipe de sărituri cu schiurile din cadrul Jocurilor Olimpice de la Vancouver, fiind urmată de Germania şi Norvegia.

62 afișări
Imaginea articolului Austria a câştigat medalia de aur în concursul de sărituri cu schiurile la JO

Austria a câştigat medalia de aur în concursul de sărituri cu schiurile la JO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Austriecii Wolfgang Loitzl, Andreas Kofler, Thomas Morgenstern şi Gregor Schlierenzauer au obţinut un punctaj total de 1107,9 puncte, fiind urmaţi de germanii Michael Neumayer, Andreas Wank, Martin Schmitt şi Michael Uhrmann, cu 1035,8 puncte.

Locul trei a revenit Norvegiei, în componenţa, Anders Bardal, Tom Hilde, Johan Remen Evensen şi Anders Jacobsen, cu 1030,3 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici