Avancronica meciului FC Vaslui - Poli Iaşi

Avancronica partidei FC Vaslui - Poli Iaşi, programată vineri, la ora 19.00, pe stadionul "Municipal" din Vaslui, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I:

16 afișări
Imaginea articolului Avancronica meciului FC Vaslui - Poli Iaşi

Avancronica meciului FC Vaslui - Poli Iaşi

FC Vaslui, echipa probabilă: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 11. Ad. Gheorghiu, 23. Pavlovici, 4. Ghencev, 13. Milisavijevici - 80. Wesley, 9. Burdujan. Antrenor: Viorel Moldovan.

Rezerve: 22. Puia, 20. Ljubinkovici, 6. Markovici, 19. Temwanjera, 18. Buhăescu, 16. Zubar, 17. Bălace.

Poli Iaşi, echipa probabilă: 1. Brăneţ - 77. Buta, 23. Adr. Ilie, 28. Cr. Munteanu, 5. Pecnik - 16. Viveiros, 26. Gavatorta, 19. Montiel, 11. M. Oprea - 9. Bâlbă, 10. A. Cristea. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Rezerve: 12. Pleşca, 24. Straton, 30. Jovanovici, 7. Bersnjak, 25. Milea, 18. Miclea, 13. Cr. Bratu.

Absenţi: Bogdan Onuţ, Sebastian Sfârlea, Iosif Kalai (accidentaţi).

FC Vaslui - Poli Iaşi, vineri, ora 19.00, Gsp TV

Palmares: 7 2 3 2 6-6

Primul meci: 0-1, la Iaşi, la 20 noiembrie 2005

Ultimul punct obţinut de ieşeni la Vaslui: 0-0, la 19 aprilie 2008.

Bergodi: Nu mă sperie nimeni, mergem să câştigăm la Vaslui

"Întâlnim o echipă foarte puternică şi e clar că plecăm cu şansa a doua. Jucăm cu o formaţie care s-a întărit mult în această iarnă şi care ar fi putut lupta pentru titlu dacă acumula mai multe puncte în tur. Ştiu că partida de la Vaslui va fi foarte grea şi nu mă refer la arbitraj, ci la valoarea formaţiei cu care jucăm. Cu Viorel Moldovan am colaborat la Rapid şi ştiu că este ambiţios. Totuşi, nu mă sperie nimeni, mergem să câştigăm la Vaslui. Şi o remiză ar fi foarte importantă pentru noi, dar mergem să luăm toate cele trei puncte de la Vaslui. Noi trebuie să avem o mentalitate de învingători. Jucătorii s-au pregătit bine în această săptămână şi sunt concentraţi", a spus Bergodi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici