Avionul cu care sportivii Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au zburat spre Madrid a întâmpinat probleme la aterizare

Avionul cu care sportivii Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au zburat spre Madrid a întâmpinat probleme înainte de aterizare. Aeronava "a aspirat o pasăre în motor în procedura de aterizare pe Aeroportul din Barajas", potrivit unui comunicat Tarom.

2551 afișări
Imaginea articolului Avionul cu care  sportivii Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au zburat spre Madrid a întâmpinat probleme la aterizare

Avionul cu care sportivii Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au zburat spre Madrid a întâmpinat probleme la aterizare

Cu toate acestea, "avionul a aterziat în condiţii de maximã siguranţã, procedurile de debarcare decurgând normal", completează compania de transport aerian. Din pricina unor defecţiuni la motor şi a procedurilor de verificare, compania a decis ulterior anularea cursei retur Madrid - Bucureşti a aeronavei B 737.

Alin Huiu, manager Superkombat Fighting Championship, a relatat succint pe contul de Facebook: "După o aterizare cu mici peripeţii, am ajuns cu bine la Madrid". Moroşanu va lupta în cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, care va avea loc pe 6 mai la Palacio Vistalegre, unde îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow.

Sorana Cîrstea (64 WTA) participă la Madrid la turneul Premier Mandatory deţinut de Ion Ţiriac, după ce a primit o invitaţie pentru tabloul principal. Jucătoarea de 27 ani are de apărat un sfert de finală reuşit în 2016, tot din postura de beneficiară a unui wildcard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici