Bãsescu: Mă vedeţi pe mine negociind cu un şobolan rozaliu cum este Viorel Hrebenciuc?

Preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, respinge declaraţiile lui Viorel Hrebenciuc potrivit cărora cei doi ar fi negociat ieşirea PD de la guvernare, declarând că nu s-a întânit cu acesta de peste trei ani şi nu a discutat niciodată despre o astfel de problemă.

2 afișări

Băsescu a declarat, miercuri seară, corespondentului MEDIAFAX că se pare că Hrebenciuc a ajuns la o stare de disperare care îl împinge la astfel de “minciuni grosiere".

"Am considerat că este dezonorant să port discuţii cu un om politic de teapa lui Viorel Hrebenciuc. Pe unde trece el, miroase a fraudă, a combinaţii care depăşesc bunul simţ. Mirosul lui nu se găseşte nici la Palatul Cotroceni, şi nici pe hainele mele, ci pe ale lui Verestoy Attila, Bogdan Olteanu sau Dan Voiculescu", a afirmat Băsescu.

Potrivit acestuia, Viorel Hrebenciuc nu a fost niciodată şi nici nu va putea fi un partener de discuţii pentru că face parte din oligarhie.

"Mă vedeţi pe mine negociind cu un şobolan rozaliu cum este Viorel Hrebenciuc?", a mai spus Băsescu, care i-a transmis şi un mesaj liderului PSD, Mircea Geoană.

Potrivit lui Băsescu, Geoană"trebuie să ştie că a fost păcălit de Hrebenciuc şi Ion Iliescu pentru a susţine acţiunea de suspendare a preşedintelui".

La mitingul de la Cluj-Napoca, Băsescu îi nominalizase pe "oligarhii" care "îndreaptă decizia politică spre interesele lor, şi nu spre interesul general", printre aceştia fiind şi Viorel Hrebenciuc.

"Viorel Hrebenciuc este sforarul şi artizanul acestei acţiuni de suspendare a preşedintelui alături de Ion Iliescu", a afirmat Băsescu.

În replică, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a declarat pentru MEDIAFAX că îşi cere scuze de la membrii PD pentru faptul că a negociat cu Traian Băsescu ieşirea acestei formaţiuni de la guvernare.

"Îmi cer scuze faţă de membrii PD că am negociat cu Băsescu ieşirea PD de la guvernare, care este opera lui”, a afirmat Hrebenciuc.

În ceea ce priveşte afirmaţiile făcute de preşedintele suspendat, Traian Băsescu, la mitingul de la Cluj-Napoca, Viorel Hrebenciuc a declarat: "Băsescu este dovada vie a faptului că alcoolul consumat excesiv dăunează grav sănătăţii mintale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici