Balint: Mai am două semne de întrebare, în rest m-am decis asupra echipei

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a decis în mare măsură asupra echipei de start cu care va aborda returul de campionat, însă mai are două semne de întrebare.

11 afișări
Imaginea articolului Balint: Mai am două semne de întrebare, în rest m-am decis asupra echipei

Balint: Mai am două semne de întrebare, în rest m-am decis asupra echipei

"Mai multe experimente am încercat în Turcia şi mai puţine în Spania. Încep să mă apropii de echipa care va începe returul, dar nu pot să spun că echipa care va începe mâine (n.r. - meciul amical contra formaţiei Gloria Buzău), va începe şi cu FC Argeş, încă mai am două semne de întrebare şi o să mă edific. Va fi importantă săptămâna de dinaintea meciului cu FC Argeş, pentru că sunt foarte atent la cum se antrenează, ce fac şi în momentul în care voi vedea lucrul ăsta voi şti ce jucători să aliniez. Diferenţa o va face forma lor, cum se antrenează, viaţa din afara stadionului, pentru că voi pune foarte mult accent pe asta. Ştiu ispitele de aici din Timişoara şi toate lucrurile care se pot întâmpla în afară şi mi-am luat măsuri ca să nu se întâmple nimic. Nu am avut absolut nicio problemă de disciplină, un lucru foarte important, pentru că atunci când eram jucător şi mie mi se urcau la cap cantonamentele, pentru că erau foarte lungi şi mai evadam din cadru, însă nu am avut nicio problemă", a spus Balint.

Citeşte şi:

Balint modifică locurile de cantonament ale Timişoarei

Balint: Nu voi face schimbări masive în lot


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici